Sev3Doviny

Čas od času každý z nás touží tvořit a hrát si tak jako to dělal, když byl ještě malý. Některým z nás se to i povede a buďto s dětmi, nebo jen ve volné chvíli najde odvahu se k těmto hrám a tvoření zase vrátit. Někdo zjistí, že ho to stále baví a někdo zjistí, že už to není jako dřív, a tak hledá dál.

Stejně jako většina dospělých platíme účty, staráme se o naše děti, kupujeme a prodáváme hmotné statky a vůbec si neuvědomujeme, jak ten čas letí.

Ve světlých chvílích „osobního volna“, když se nám podaří zastavit se a přemýšlet se můžeme vracet právě k těm myšlenkám. Těm snům a plánům, nebo hrám. Nedokončeným vizím a představám.

Právě ta touha tvořit, hrát si a plnit přání nám i ostatních, stála za myšlenkou změnit naše dosavadní počínání a založit firmu, která nám to všechno umožní.

To se stalo před více než pěti lety a za tu dobu jsme si skutečně mohli hrát a tvořit. Jasně, není to tak „sluníčkářský“. Často je to i o bezesných nocích, bolavé hlavě, odřených rukou, zklamání a dřině. Občas jsme udělali krok špatným směrem a museli se vrátit. Někdy se vydělalo dost a někdy ani moc ne. I tak nás to stále baví a přejeme si to dělat dál.

Ani já, ani moji kolegové nejsme spisovatelé. Naše tvořivost v téhle oblasti je v této chvíli na začátku. I přes to se chceme čas od času s tebou – ať už jsi kdokoli, podělit o to, co jsme v minulosti dělali, co děláme dnes a co budeme tvořit snad ještě dlouho dopředu. Náš cíl je nehrát si na všeumělce a dokonalé. Rádi bychom ukázali, jak věci jsou. Někdy se to povede, někdy ne. Teda sorry. Vždy se to povede, jen ne na poprvé. A o tom to prostě je. Hrát si a tvořit. Dělat radost jiným i sobě.

Měj s námi strpení. Budeš-li chtít, zeptej se. Budeš-li vědět, poraď nám. Ať tak či onak. Hlavně si to s námi užij.

Za tým Sev3Do-cz a NoraMaker, Tomáš Severin – Jednatel společnosti

Drakobraní

Pěkný den všem čtenářům. Tak to potkalo i nás. Poj...